Image

[Poster] Next Coming BTBE


BTBE 11

Thanks to you Maysea for Kyuhyun’s pic. Sometimes, I think Tiffany is too way beautiful to be paired with Kyuhyun (Xp I’m sorry Kyunnie) Not because I don’t like Kyuhyun, I do love him, much. But, Lately instead being mature or manly, Kyuhyun turned his image to the cute one (Oh please, even you’re a maknae but mind your age). And, it makes me wondering how perfect Tiffany if she’s being paired with Siwon Oppa or Hae Oppa (The top two of visual on SJ). Don’t shot me, ok? If you don’t agree, just settle that I’m blabbering in the middle of daylight😄

BTBE 12

38 thoughts on “[Poster] Next Coming BTBE

  1. piHAE861015 says:

    tes…tes…
    eonni….
    kalo aku ganti email pas comment ngaruh g??

    jdi kapan nih BTBE 8 nya d post?? g sabar pgn tau lanjutannya….^^

  2. eonni..
    kalo aku ganti username jadi username acc wp bakal ketauan g??
    soalnya pas aku udah coba buat wp ternyata pas coba comment dgn username yg biasa ttp hrus login pke akun wp…..
    jadi awaiting moderation lagi, padahal aku udah sering komen disini lho eonn… T,T

      • piHAE861015 says:

        nah itu dy eonn….aku emang pake tuh email buat login wp, hehe…..
        biasanya aku comment pke id yg ini…..
        dont forget me ya…
        semangat buat uts nya^^

  3. upksy says:

    Annyeong,kak..aku new reader.Aku tau ff kk dri yg “Trapped in love with game” dari sujuyongwonhie.Dan akhirnya nemu dr Internet blog WWF smpe ksini..Aku mau nanya, ff itu ada sequelnya gak?soalnya ff nya kan udh lma,ak gak tau perkembangannya..hehe,makasih
    (^∇^)

Would you please to give your riview?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s